Useasti kysytyt


  • Miten nopeasti toimitatte tuotteet?

Pyrimme lähettämään tilaukset samana tai seuraavana arkipäivänä, yleensä siis 1-2 arkipäivän kuluessa. Mikäli tilauksen toimittamisessa ilmenee jotain yllättävää, olemme teihin yhteydessä. Pääsääntöisesti arkisin ennen klo 14.00 tilatut tuotteet ehtivät saman päivän postiin ja muulloin seuraavan arkipäivän postiin.

 

  • Voinko noutaa verkkoostokset puodilta?

Tottakai! Tilauksen jälkeen lähetämme teille viestin, kun tuotteet ovat noudettavissa. Voit hakea tuotteesi meidän puodilta Karhunkatu 17, 48600 Kotka aukiolojen puitteissa. Muina aikoina tuotteet voi noutaa erikseen sovittaessa.

 

  • En saanut toimitusvahvistusta tilauksestani, mitä teen?

Oletko varma, että kirjoitit sähköpostiosoitteesi oikein? Toimitusvahvistus tulee ilmoittamaasi sähköpostisosoitteeseen, muistithan tarkastaa myös roskapostikansiosi. Toimitusvahvistus lähtee automaattisesti onnistuneesta tilauksesta. Jos tilausvahvistus ei löydy, ole yhteydessä meihin.

 

  • Mistä kettulangat tulevat?

Kettulangat tulevat ympäri maailmaa, mutta kaikki langat ovat käsinvärjätyt täällä Kotkassa meidän omassa värjäämössä. Valitsemme vain parhaat ja eettisesti tuotetut langat sinulle. Merinolangat tulevat Perusta, villapohjat Saksasta ja Briteistä. Tarjoamme myös paikallisia suomalaisia villalankoja. 

 

  • Ostamani lanka loppui kesken, mitä teen?

Kysy meiltä langan saatavuudesta. Jos olet säilyttänyt langan vyötteen, löydät siitä eränumeron. Sen perusteella voimme tarkastaa, onko samaa erää jäljellä.

 

  • Unohdin tuotteen ja haluan tehdä lisätilauksen. Voitko ne yhdistää?

Jos edellinen on lähettämättä, tottakai onnistuu. Kun teet toista tilausta, valitse Nouto toimitustavaksi ja mainitse tilauksen yhdistäminen kommentikentässä.