Meidän tarina

HEI!

Olen Jana - innokas neuloja, värjäri ja lankakauppiaasi Kotkasta. Olen kotoisin Latviasta, mutta Suomi on ollut kotini jo yli viisitoista vuotta. Langat ja neulominen ovat intohimoni lapsuudesta saakka. Mummoni opetti minut neulomaan viiden ikäisenä ja värjäsimme myös lankoja yhdessä. Tämän innoittamana perustin toiminimeni Kettu Knits.

Kiva, kun olet löytänyt pienen verkkokauppani! Tervetuloa!
Meiltä löydät hyvän valikoiman lankoja, puikkoja ja käteviä tarvikkeita. Pyrin aina löytämään parhaat tuotteet ja myyn vain mitä rakastan. Arvostan suuresti pienyrittäjien käsintehtyjä tuotteita.

 

LANKAKAAPIN TARINA

KAIKKI ALKOI 2017...

...kun perustin lankastudion ja verkkokaupan. Halusin luoda verkkokaupan, jonka kautta jaan löytämäni aarteet kanssanne. 

Puodin nimi tulee ihanasta antiikkikaapista, johon olen haalinut rakkaat lankani kotona.

 

PUOTI JA VÄRJÄÄMÖ

Vuonna 2019 sain ainutlaatuisen tilaisuuden perustaa oman värjäämön noin 100-vuotiaaseen tiilirakennukseen. Aikaisemmin meidän pieni tiilitalo on toiminut niin pesulana, puusepän verstaana kuin leipomona. Näin rakennuksen vuokrattavana ja tiesin heti sydämmessäni, että siellä on täydellinen koti langoilleni. Maaliskuussa puoti avasikin ovensa ja värjäämö aloitti toimintansa heti perään.

 

VÄRJÄRIN ARKEA

Lankojen värjäys on minun intohimona. Rakastan värien ja kuitujen kanssa leikittelyä. Innolla kokeilen uusia ideoita ja pyrin luomaan jotain yllättävää ja inspiroivaa. 

Työssä käytän ammattimaisia happovärejä ja kesällä myös luonnovärejä. Pyrin värjäämään langat ammattitaidolla ja varmistamaan, että prosessi on turvallinen ympäristölle. 

 Haluan jakaa kanssanne rakautteni väreihin ja tuoda iloa arkeen.

Lämpimin neuleterveisin,

Jana Lankakaapista