Toimitusehdot

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 1.6.2023 alkaen.

Yritys

Kettu Knits tmi/Lankakaappi
Karhunkatu 17
48600 Kotka

lankakaappi@gmail.com
www.lankakaappi.fi
2303284-9

 

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden tiedot ja hinnat ovat sivulla esillä. Olemme pyrkineet kuvaamaan tuotteen mahdollisimman tarkasti, vastaamme kuitenkin lisäkysymyksiin mielellämme. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24% tai 10% (kirjat ja lehdet).

Yliviivattu hinta on alin hinta 30 pv aikana. Muussa tapauksessa näkyvä hinta on alin hinta 30 pv aikana.

Tilaamisen yhteydessä sitoudut toimitusehtoihin jotka pätevät kaikkiin verkkokaupan tuotteisiin. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

 

Maksaminen ja maksutavat

Paytrail Oyj

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet joko pankkien tarjoamiin eBanking-rajapintoihin tai open banking-rajapintoihin pohjautuen. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, Mastercard-, Debit Mastercard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, Mastercard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.

Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.

Pivo
Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.
Pivon käyttöehdot

MobilePay
Ehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.
MobilePayn ehdot

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:
OP:n yleiset euromaksuehdot (.pdf)
Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla (.pdf)

Apple Pay
Käyttöehdot ovat tarjolla Applen sivuilla.
Apple Payn käyttöehdot

 

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Walley ja Jousto. Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Walley
Walleyn yleiset lasku- ja erämaksuehdot yrityksille (.pdf)
Walleyn yleiset lasku-, tililuotto ja erämaksuehdot (.pdf)
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (.pdf)
Lue lisää: walley.fi

Jousto

Jousto-tuoteseloste (.pdf)
Lue lisää: jousto.com

OP Lasku
OP Laskun luottosopimuksen ehdot (.pdf)
OP Laskun tuoteseloste kuluttajalle (.pdf)
OP Laskun tuoteseloste kauppiaalle (.pdf)
Lue lisää: op.fi

OP Tililuotto

OP Tililuoton luottosopimuksen ehdot (.pdf)

OP Tililuoton tuoteseloste (.pdf)

Lue lisää: op.fi

Alisa Yrityslasku

Tietoa Alisa Yrityslaskusta (Yrityksille suunnattu lasku- ja osamaksupalvelu)

 

PayPal

Verkkokaupan maksupalveluna toimii myös PayPal.

 

Toimitukset

Tilaukset postitetaan normaalisti 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen jättämisestä. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä. Mikäli tilauksella on ennakkotilattavia tuotteita, toimitamme kaikki tuotteet kerralla.
Toimituksen yhteydessä saat sähköisen kuitin sähköpostiisi. Jos haluatte paperisen kuitin, lisää viesti tilauksen kommenttikenttään.

Toimitusaika on 1-5 työpäivää riipuen kuljetusyrityksestä ja sijainnistasi.

 

Toimitusmaksut

Toimituskulumme riippuvat valitusta toimitustavasta ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan:

Postin pakettiautomaatti 6,90 €.

Postipaketti Postin noutopisteeseen 6,90 €.

Matkahuolto 7,90 €.

Puodilta haettuna 0 €.

Ilmainen toimitus Suomessa yli 100 € tilauksille (vain Postin kautta).

 

Palautusehdot

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton (myyntikuntoinen). Olethan meihin yhteydessä ennen palautusta.

Palautettavan tuotteen toimittamisesta koituvat toimituskulut ovat asiakkaan vastuulla.

Palautusoikeus ei pääsääntöisesti koske tilausvärjättyjä lankoja, tuotepaketteja ja painettuja tuotteita (lehtiä tai kirjoja). Neulepuikkoja palauttaessa puikkojen tulee olla avaamattomat ja käyttöönottamattomat.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

 

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

 

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.

 

Tuotevirheet

Saadessasi vioittuneen/virheellisen tuotteen, olethan meihin yhteydessä. Teemme kaikkemme virheen korjaamiseksi mahdollisimman nopeasti.