Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden tiedot ja hinnat ovat sivulla esillä. Olemme pyrkineet kuvaamaan tuotteen mahdollisimman tarkasti, vastaamme kuitenkin lisäkysymyksiin mielellämme. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%.

 

Maksutavat

Voit maksaa verkkokaupassamme yleisimmillä maksukorteilla, luottokorteilla, PayPalilla ja verkkopankista. Käytämme maksujen välittämiseen checkout-palvelua (checkout.fi). Mikäli haet tuotteen noutopisteestä, voit maksaa myös käteisellä.

 

Toimitusmaksut

Toimituskulumme riippuvat valitusta toimitustavasta ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan:

Postin pakettiautomaatti (Smartpost) 6,90 €.

Postipaketti Postin noutopisteeseen 6,90 €.

Kirjelähetykset (alle 3 cm – puikot, silmukkamerkit, ym.) 1. luokan kirjeenä 3 €

Noutopisteestä haettuna 0 € (ma-pe 9.00-15.30, muutoin sovittuna).

 

Toimitukset

Lähetämme tilaamasi tuotteet postitse mahdollisimman pian ja ennen ko 14.00 tilatut tuotteet pyritään saamaan saman päivän postiin.  Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä.

 

Tuotteen palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Jos tuote vain palautetaan maksaa asiakas mahdollisen toimituskulun, tai jos tilausta ei ole lainkaan noudettu noutopisteestä, veloitetaan paluupostin kulut asiakkaalta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton (myyntikuntoinen). Olethan meihin yhteydessä ennen palautusta.

 

Tuotevirheet

Saadessasi vioittuneen/virheellisen tuotteen, olethan meihin yhteydessä. Teemme kaikkemme virheen korjaamiseksi mahdollisimman nopeasti.