Hei! Minun nimeni on Jana Tarhala. Olen kotoisin Latviasta, mutta Suomi on ollut kotini jo yli vuosikymmenen. Langat ja kutominen ovat intohimoni lapsuudesta saakka. Mummoni opetti minut kutomaan viiden ikäisenä ja värjäsimme myös lankoja yhdessä. Tämän innoittamana perustin Kettu Knits:n studion muutama vuosi sitten.

Studion lisäksi päätin aloittaa verkkokaupan Lankakaappi, johon olen kerännyt aarteeni myytäväksi. Kaupan nimi tulee samaisesta antiikkikaapista, johon olen haalinut rakkaat lankani kotona.

Lankakaappiin olen kerännyt enimmäkseen pienten perheyritysten tuotteita myytäväksi. Uskon, että rakkaudella ja huolella tehdyt tuotteet ovat parasta mitä voi toivoa. Sen lisäksi olen ottanut myytäväksi myös muutamalta isommalta toimittajalta lankoja sekä puikkoja, joita olen rakastanut ja käyttänyt pitkän aikaa.

Oveni ovat aina auki intohimoisille neulojille. Olette tervetulleita studiooni tutustumaan tuotteisiin ja vaikka jäämään kupilliselle kahvia. Ota neuleesi mukaan tule hetkeksi viihtymään.

Lämpimin neuleterveisin,

Jana

 

Lankakaappi/Kettu Knits Studio

Kyminlinnantie 6 (6. kerros)

48600 Kotka

lankakaappi@gmail.com